22. juni 2008

Det franske cuisine

Det franske køkken lader meget tilbage at ønske. Simpelthen ikke noget jeg kan begejstres over.
I Frankrig bruger man meget med baguette, groft toastbrød og masser af pastry. Jeg er til gengæld blevet helt forfalden til baguette fyldt med en god fyldig ost og salat. Mums.
Efter 14 dage i udlandet savnede vi naturligvis rugbrød i svær grad, og i et anfald af letsindighed tidligere på ugen lovede jeg gemalen at lave dansk solid mad søndag. Det blev til stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs.

Boller måtte bages søndag morgen, da vi absolut ingen brød havde i huset.

Til dessert drønede jeg lige ud i haven, hvor vi har nogle selvsået jordbær. 4 stks blev det til, og de smager, så englene synger.

5 kommentarer:

Kisser sagde ...

Håber du får ondt i maven af al det flæsk - lød det "misundeligt" fra mig!! Jeg har en bakke DANSKE jordbær i køleskabet. Kan det friste?

Anonym sagde ...

Ikke ondt i maven. Næste gang du kommer forbi matriklen her, får du stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler. Aftale?!!

Kisser sagde ...

Ja tak - det er en aftale

Dorthe sagde ...

Ja bortset fra flæskesteg,hvad er da mere Dansk end stegt flæsk med persillesovs (mums). Forstår godt at I trængte til lidt mere solid kost.
bortset fra at du nu har brugt weekenden på at lave mad, så får du forhåentlig også slappet af ?

Anonym sagde ...

Moar - vi har klart en aftale.
Dorthe, jeg har taget alt ting med ro og sammen med gemalen slappet totalt af. - Vi var trætte...