5. august 2009

Uskik

Her er der mere end god afstand mellem campingvognene.
Vi har ligget på mange pladser rundt om i udlandet og DK, men ét har de alle tilfælles; ens medcampister har en vane med at skære hjørner af, hvis de kan spare at gå 1 meter f.ex. til legepladsen. Det er åbenbart en udviklet trend efterhånden.
Det værste eksempel er nok fra i år, hvor vi havde taget teltet af campingvognen - skulle køre hjem næste dag. Pludselig stod der en dame 30 cm fra vores campingdør og gloede ind på os, mens vi spiste.
Det var skoda godt nok grænseoverskridende, til alt held reagerede Felix ved at rette sig op og nysgerrigt kigge ud. (Han elsker at få gæster på besøg.) Det fik damen til at fortrække hurtigt.
Vi går helst så langt væk fra fortelte, campingvogne mv. som muligt, for det hører sig ikke til campinglivet at chikanere andre campinggæster. Det er en uskik som leder til utanker.
Har du været udsat for det samme?

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Åh, dét problem kender vi også ALT for godt. Sidst vi var udsat for det, overvejede vi kraftigt at sætte barduner op i hjørnerne, for så SKULLE folk gå udenom ellers ville de falde.
Det er utroligt hvor lidt pli folk har. Jeg kan til nød forstå når det er børn, der "skærer hjørner af", for de ved sikkert ikke bedre. Men de voksne? De er næsten værre end børnene.
Vi har lært vores børn, at man ikke går for tæt på andres telte/vogne med mindre man kender dem.
Så jeg tror måske det gælder om ikke at få en hjørne-plads på campingpladserne?

Zette sagde ...

Dejligt at høre, Heidi.
Har også prøvet at have en voksen person stående inde i vores fortelt, fordi han troede, at han kunne gå vores telt for at skære et hjørne af.
Jeg var tordnende vred.