6. januar 2010

Midt i en sparetid

Regeringen vil have os til at bruge flere penge, vi sparer som aldrig før, forbruget er dalende...
De gamle dyder med at leve fra hånd til mund - bevares, krydret med lidt luksus - er oppe i tiden.
Og alligevel ser man online shops på nettet, hvor det koster en bondegård at som forbruger at få varer tilsendt. Det er da en klar måde at jage kunder væk.
Burde man som butiksejer ikke prøve at opnå de billigste fragtmuligheder, hvis man vil have kunder?
Alternativet er, at kunderne handler andre steder, f.ex. i England, også selvom der er porto på. Nogen gange er leveringstiden fra England også kortere end i Danmark -)

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Ja fragten er blevet utrolig dyr og noget som man jo lige skal lægge oven i købet. Hav en god dag.

zette sagde ...

Tak i lige måde, Helle.

Anonym sagde ...

ja fragten er blevet dyr,men f.eks i år er fragtprisen ikke steget men i stedet for faldet pga krisen hvor firmaerne presser fragtpriserne ned, men grunden til at fragtprisen er så høje er bl. a alle de krav som der bliver stillet til fragtmændene, miljøkrav, udd. krav for chauffører, stramme køre hviletid samt en helt masse andre ting, som gør at fragtmændene må investerer i en masse ekstra udstyr mm, samt at dieselolien er streget vild meget de sidste mange år. Dette er ikke for at hælde vand ud af ørerne, men vi er mange fragtmænd der går for en løn lang under det man får som ledig.

zette sagde ...

Jeg betaler gerne for at få fragtet varer til min bolig. Ingen smalle steder der.
Jeg tænker bare, at i vores spareDanmark skal man som butiksejer være om sig for at overleve, f.ex. ved at benytte sig af billigere fragt via et privat firma end PostDanmark. Udbuddet er stort...
Allerhelst handler jeg lokalt, men ikke alt kan få i nærkøb...