23. august 2010

Blogtræffet - Kunst og kage


Af gode copyright grunde kan jeg ikke bringe billeder af kunstværkerne fra J.F. Willumsens museum eller mausoleum - om man vil -)

Tusinde tak for et fantastisk blogtræf med skønne mennesker - Bente, Jens, Donald, Rasmine, Uffe, Madame, Mia, Ditte og Ellen og Sanne. Og naturligvis moderen min til kunst på J.F. Willumsens museum og kaffe og usandsynlig velsmagende kage(r) i rå mængder hos Bente.
Fantastisk setup!

8 kommentarer:

Uffe sagde ...

Selv tak, Zette - det var hyggeligt at møde dig!

Donald sagde ...

Bjerglandskaber i sne kan have mindelser om van Gogh-stilen, de er meget smukke. Det var hyggeligt at møde dig - tak for din kommentar (på dax2) og jeg glemmer ikke diskussionen om hvordan man får uld fra moskusokser :)

Madame sagde ...

Kære Zette, tusind tak for i går! Det var dejligt at møde dig i virkeligheden, og jeg glæder mig allerede til vores næste blogtræf :-)

Ja, det havde jeg skrevet under et forkert indlæg, så det kommer lige her igen ...

Ditte sagde ...

Hej Zette. Det var en rigtig hyggelig dag og en fornøjelse at møde dig, selvom vi slet ikke nåede at snakke strikketøj ;-)
Men vi kan jo tage tråden op (hehe) til næste blogtræf!

Bente sagde ...

Og tak fordi du deltog! Det var hyggeligt at møde dig.

Ellen sagde ...

Det var rigtig hyggeligt at møde dig :-) Næste gang skulle der meget gerne også snakkes strikning og spinding, så jeg håber du har fået lidt mere stemme dér...

Sanne sagde ...

Der skal også lyde et velment tak for sidst fra mig, det var hyggeligt. :)

zette sagde ...

Det var rigtigt hyggeligt at mødes med jer alle.
Vi ses forhåbentligt til næste blogtræf.