7. december 2010

De slanke

Hvordan mon det kan være, at det er i orden at sige til tynde mennesker; hvor er du altså tynd!!!
Sådan siger man da ikke til folk med hang til overvægt.
Det sådan lidt tabuemne og noget.
Jeg er en af de mennesker, som netop er tynd - og for tynd - så jeg kan spise alt hvad jeg lyster af McDonalds fede mad til julegodterne o.d., men egentligt vil jeg hellere have grøntsager og frugt.
Her forleden fandt jeg opskriften på en proteindrik for tynde mennesker. Den er jeg ved at lave nu, for de industrialiserede proteindrikke smager afskyeligt.

Er du tyk, tynd eller bare julerund og glad?

5 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg er en af dine læsere, men jeg plejer ikke at kommentere - nu havde jeg lige en lille kommentar.
Jeg er tyk - alt for tyk og det er blevet rigtig slemt pga noget medicin jeg har fået.
Jeg kan give dig ret i, at ingen siger: "Du er for tyk", men jeg kan garantere dig, at man får mange sigende blikke og stikpiller - behøver du tage noget af den mad - behøver du spise en kage - og hentydninger som "JEG skal ikke have, jeg skal tabe mig et par kilo" osv
Jeg kan sagtens forstå, at det også er slemt at være for tynd, men jeg tror, at det er mere accepteret at være tynd end at være tyk... trods alt.

Helle : sagde ...

Jeg vil tilslutte mig det som Helle K. har skrevet, men jeg kan også sætte mig ind i det med at være for tynd for det var min mor. Hun kunne bare ikke tage på og det pinte hende når flok sagde at hun da bare skulle spise noget mere, men hvad skal det gøre når man ikke tager på af det.

Brittsol sagde ...

Det er ikke pænt, at komme med kommentarer til folks udseende med mindre det er noget pænt. Min yngste søn er også tynd jeg er lidt misundelig.
Brittsol

kludemutter sagde ...

Det har jeg også undret mig meget over. Jeg var selv meget tynd lige til jeg fik mit sidste barn. Og er tit blevet kaldt mager og tynd og mange andre ubehalige ting.
Nu er det så min datters tur, jeg retter tit folk der kalder hende tynd og siger hun er slank, så glor de mærkeligt på en. Mon de også ville finde sig i at blive kaldt fede, nej vel.

Du rørre noget omtåligt, men rigtigt ;))

Yt.

zette sagde ...

Kære alle.
Tak for jeres kommentarer.
Uanset om vi alle er tykke, tynde, høje eller mindre høje -), så er vi alle ens - smukke og dejlige mennesker uanset højde eller drøjde.
Væk med fordomme og ind med viden.