30. september 2011

Lad være med at være så fedtet, skat!


Mit forsøg på at lave sjov med den afgift, vi bliver ramt af i morgen! Fedtskatten!
Er det en skat eller en skjult afgift for at dække endnu en hul i statens budgetter? Jeg har stadig ikke forstået, hvordan man kan få folk til at spise mindre fedt ved at indføre skat på madvarer.
Jeg er en af dem, der bliver ramt hårdt af fedtskatten, fordi jeg vejer alt for lidt og bare skal spise løs af alt det usunde - ilfg. diverse læger  mv. Og nu bliver det endnu dyrere for mig - og andre som også er i samme båd.
Konsekvensen er bare, at vi vender snuden mod Tyskland og Sverige for at købe alt det usunde...
Hvad synes du?

5 kommentarer:

Kisser sagde ...

Det er ONDT at vise billeder af de lækkerier, når de burde være i min mund...

Helle : sagde ...

mums det ser ellers godt ud, men nu er jeg jo en der skal holde mig fra sådanne ting desværre. Men jeg kan godt se det fra din side, hvad med at de satte nogle grønsager ned i stedet for, for det ville da få folk til at spise mindre fedt så. Håber du forstår mig.

Brittsol sagde ...

Jeg går ind for fedtskat, håber det ikke gælder de sunde fedtstoffer. Der er rigtig mange mennesker der får diabetes helt ned til 12 års alderen, det vil koste samfundet mange penge. De fedtstoffer der er i kager slik smørbare produkter bliver omdannet til transfedtsyre og er derfor skadelige, samtidig med at de jo feder og der er rigtig mange af os der er for kraftige. Så derfor fedtskat. Det er godt det ikke er mig der har alt det slik, for så ville jeg spise til jeg fik ondt i maven.
God lørdag.

Zette sagde ...

Jeg forstår dig loud and clear, Helle.
Den er jeg helt klart med på.


Britt, respekt for din holding.

Zette sagde ...

Mor, det er et gammel billede fra en tidligere Tysklands-rejse.
Det meste er allerede ædt - af dig -)))))))))))))))))