13. august 2012

Øh nå - og så lidt paf...

Overrasket eller paf?
Vi har en splinterny dejlig bil med plads til to og en hund. Den er vores drømmebil og den kører som en drøm både med og uden campingvogn.
Moderen min taler i telefon med sin veninde S., som ville gerne høre, om min gemal ville afhente hendes nye seng et sted her på Sjælland, da hun ingen bil selv har. Svaret var nej.
Gemalen har aldrig mødt veninde S., jeg har mødt hende en gang.
Vi har før fået den slags henvendelser fra familiemedlemmer og venner, som lige mener, at vi godt kan køre det halve af Sjælland rundt for at hente og bringe...svaret er nej hver evig eneste gang. Vores bil er kun til vores brug. Ikke for andre.
Har man valgt ikke at have bil, må man så betale for fragt på andet vis, det offentligt eller 3x34 eller hvad sådan et flyttefirma koster.
Firkantet, ja...men en holdning vi har efter for meget taget-os-for-givet.
Hvad er din holdning til det?
4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Jeg tror godt at jeg kan følge dig, det med at man bliver taget for givet ! Men det kan jo også været rart sommetider at hjælpe andre, og så er det jo fint hvis dem man hjælper måske betalte benzin ellers pa anden vis viste sin taknemlighed.

Anonym sagde ...

Fuld respekt fra min side. Man ville da ikke selv bede ens mors veninde, som man ikke har en meget tæt relation til, og så skulle det være en selv der tilbød det, hvis det endelig skulle være. Der er utrolig meget taktløshed nu om dage. Venligst L. Thomsen

Merete sagde ...

Vi har ikke bil, og jeg er helt enig i dine betragtninger. Alle de penge man sparer på ikke at have bil er godt givet ud til taxa m.m.

Zette - strikketing sagde ...

Tak for jeres input.
Der er desværre meget taktløshed i vores dage.
Vi blev så træt af at blive taget for givet af venner og familie, bare fordi vi har det privilegie kaldet en bil, at vi besluttede os for at sige stop en gang for alle.