20. oktober 2012

Rugbrød


Gemalen nævnte lige her til morgen, at der ikke var ret meget rugbrød tilbage, så jeg skyndte mig at bage et økologisk rugbrød.
Jeg har 5 forskellige bageforme, altsammen med sliplet og yderst rengøringsvenlige, men jeg må tilstå, at min rugbrødsform fra EVA Solo er den bedste.
Og så er der altså noget om, at hjemmebagt rugbrød smager bedst.

4 kommentarer:

Emmy sagde ...

Uhm., hvor ser det lækkert ud:-)

Brittsol sagde ...

Det ser lækkert ud dit bagværk, jeg bager altid selv rugbrød, og jeg har lige lavet dej til boller og brød der skal hæve til i morgen.
God lørdag aften.

Kisser sagde ...

Det indlæg kan du godt tage af blogen igen. Det er ONDT at vise billede af sådan noget lækkert brød.
Nårh, jeg håber I nyder det - hver en krumme.

Zette sagde ...

Kære alle.
Brødet smager fantastisk godt.

Det er økologisk rugbrød, så det passer perfekt til din livsstil, mor.
Hmm, har vi ikke en aftale om, at jeg skal bage til dig en gang i mellem?