11. juni 2013

For dælen da osse

Det tætteste, jeg kommer på et bandeord, er netop titlen.
Det er noget rigtigt øv noget.
For andet gang i år er vi blevet forespurgt om, vi er klar over, at vi bruger meget el, når vi er på camping.
Ja, kære campingpladsejer, det ved vi.
Vi har aldevarme, el-styret gulvvarme og el-vandvarmer i vores skønne camper.
Det har været koldt om natten, og ingen af os vil have lungebetændelse, det er faktisk skæbnesvangert, når man er dobbelt lungetransplanteret.
Iøvrigt vedkommer det heller ikke andre, hvad vi bruger i strøm eller gas eller...Vi betaler gladeligt, hvad det koster.
Hvad vi kan fortælle dig, kære campingpladsejer, er, at vi ikke kommer på din plads mere heller. Du er skrevet på listen over nogo. Bye Bye, butterfly!

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Kan det tænkes, at du har mange medcampister, som nægter at betale en stor elregning, og at det er derfor, du allerede her i forsommeren har oplevet to - måske bekymrede - campingpladsejere forespørge dig, om du er klar over det store elforbrug?
Ønsker en rigtig god campingsommer.

Zette sagde ...

Ok ja, Janne.
Du har fuldkommen ret i din antagelse og tak for at præsentere et andet syn på sagen. Der er en del brok med medcampister og deres ubetalte regninger, dette fænomen har jeg selv oplevet...Ikke at det var sjovt.
Vi betaler hjertensgerne for vores forbrug uden brok, da vi naturligvis selv har foranstaltet det. Jeg bliver bare lidt træt i skalden af at forklare noget, som egentligt er en privatsag. Stort smil? - Tænk, hvis jeg stadig brugte ilt 24/7, sådan en basse suger rigtigt meget el.