6. oktober 2013

Hagen Strand


Typisk fastliggere
Den skønne strand

Badebroen

Legepladsen

Gyngestativ på stranden

Butikken, receptionen, privatbolig mm.

Hytterne til udlejning

Legepladsen  
Beliggenhed, beliggenhed, Beliggenhed siger ejendomsmænglerne jo...
Pladsen her ligger lige ud til en pragtfuld strand og skøn skov.
En flot plads med visse parceller omgivet af hæk, delvis hæk eller ingen hæk.
Køkkenforholdene er så fine, butikken er fin og velassorteret, parkeringsforhold mv. er også gode.
Tilkørselsforholdene er knap så gode, hvis der holder et vogntog, og så en modkørende campist skal ud af pladsen; det kan bare ikke lade sig gøre.
I den halvanden uges tid, vi var der, blev der ikke gjort rent eller tømt skraldespande på toiletterne overhovedet. Afløbene i brusebadene var fyldt med ... og skimmelsvampen hyggede sig i svær grad på væggene. - Gemalen gjorde rent i det familierum, vi brugte...

Eller hunden, der løb fri og forrettede sin nødtørft op af vores fortelt.
Vi har en lidt utradionel campingvogn og fortelt, og man ser ikke det vognsæt hver dag, men vi var åbenbart campingpladsens turistattraktion, for mange stod linet op for at se på det, eller brugte det som undskyldning for at skyde genvej til deres egne pladser tværs over vores parcel.
Der kommer rigtigt mange sjove bemærkninger fra de enkelte om vognsættet, og mange gange tror folk, at de hvisker - der er meget lydt på en campingplads.
En enkelt for-os-ukendt herre mente dog, at han skulle se vores campingvogn og telt indefra. - Ja, smut du til Vejle Caravan, kære ven. De har en model stående der til fri begloning. Vores cv er vores privatliv, og det forbliver privat.
Der er langt til den enlige toiletbygning eller affaldscontainer, så er man dårligt gående, vil jeg anbefale en parcel så tæt på som muligt...

Ingen kommentarer: