22. marts 2014

Vi har haft hund i mange år, så at hente en hundehvalp hos opdrætteren var ikke noget nyt.
Alle Felix´ søskende havde kastet op på hjemvejen, eftersom de havde siddet i en transportboks, men ikke vores dreng...han sad nemlig på skødet af mig hele vejen.
Han var - og er - ikke bange for at komme i haven, men tidligere erfaringer havde lært os at indhegne en lille del, så han ikke blev overvældet af alt for mange ting på en gang. Han var jo kun en hvalp godt i gang med renlighedstræning. Det tog godt 3 dage.
Hvalpemotivationskursus, alm. hundetræning, børnehave, klikkertræning og socialisering var noget, vi brugte meget tid på, for Felix er jo servicehund, og det kræver lidt mere træning end familiehundens gængse.
Når vi træner eller indlære, så foregår det hele gennem leg. Lysten skal drive værket så at sige. Hvor fedt er det ikke lige at se sin hund komme fræsende med en bold i munden, store runde øjne og en hale, der indbyder til kom og fang mig.
Felix skal højst sandsynligt have en lillebror her i løbet af 2014, så jeg har gravet alle mine gamle bøger, notater og billeder frem igen.

1 kommentar:

MIG HUND OG STRIK sagde ...

Man bliver jo helt forelsket, sikke øjne.
Stort krammer til Felix