22. oktober 2014

Velkommen til vores verden

Og så flyttede Herkules hund ind i vores hjem. Vi har nu to hunde med krudt i bagdelen.
Herkules er en 5 årig Cavalier King Charles Spaniel godt og grundigt forkælet af sin tidligere ejer med dertil mindre gode vaner.
Felix og Herkules er de bedste venner af verden. De har aldrig mødt hinanden, men heldigvis er de begge socialiseret i svær grad, så efter lidt mindre dominans og etablering af rangorden har vi nu helt fred i huset. - Begge hunde har snorket i arbejdsværelset sammen med farmand.
Begge hunde er vant til at være enehund i kurven, men nu må de så vænne sig til at være to...
Der er hellere ikke skænderi om mad, gåture, godbidder mv. Jeg skruede bissen på en gang, og så var det slut med balladen.
Herkules er blevet fodret forkert - dog ment af et godt hjerte - men han er slemt overvægtig med diverse skavanker, så vi er gået på slankefoder fra dyrlægen. Og om et par dage har vi en aftale med dyrlægen, så han kan blive toptrimmet.
Jeg har naturligvis talt med hans tidligere dyrlæge, og han har ingen problemer med stofskiftet, så det er ikke årsagen til omfanget...
Hundetræningen startede fra første sekund af, vi bruger slemme ord som nej og føj ved uønsket adfærd. Vi skal naturligvis også gå til hundetræning, socialisering mv. Klikkertræning blev indført ved første ordre, og han elsker nemlig at lege.
Felix har gloet mærkeligt på os i dag, for han er slet ikke vant til at høre de ordrer, men som altid har han hurtigt fattet, at det ikke var ham...
Herkules har allerede en vane med at få lidt tørfoder - taget fra hans daglige dosering- om aftenen, ud at tisse aften, tørres og så ind på et nyt patchworktæppe for en ordenligt omgang rul og råhygge.
Tæpper, hundekurve og en boks til bilen afskaffes inden for de næste par dage.
Det bliver enormt sjovt, når vi skal på camping...
I nat sover hundene hver for sig, så Herkules lige kan få lidt ro ovenpå hans tossede dag.

2 kommentarer:

Kisser sagde ...

Hjertelig velkommen i familien lille ven.

MIG HUND OG STRIK sagde ...

Halløjsa Herkules.

Du ser dejlig ud, og det bliver helt sikkert rart at være hos Felix med familie.