7. november 2013

Stratford
Stratford er en pænere nyrenoret forstad til London.
Vi boede få hundrede meter fra stationen med gode tog- og busforbindelser, som kørte til tiden; hvilket var en ren nydelse at opleve.
Der er to store indkøbscentre i Stratford med alt hvad hjertet begærer - lige fra Starbucks til supermarkedskæden Saintsbury. Restauranter var vel repræsenteret i form af alt lige fra det indiske køkken til Subway, og det hele havde en konstant kundeflow.
Naturligvis kunne man vælge at tage til London for ens aftenunderholdning, Stratford har en biograf og et teater midt i bymidten måske 50 meter fra offentlig transport.
Højhuse, villaer mv. gav en flot skyline, men måske også lidt upersonligt. (Jeg kan vældig godt li´ engelske gamle små bitte murstenshuse med en lille bitte forhave til og så det der sorte smedejernsrækværk foran.)
Man kan som turist bo på hoteller eller leje en hotellejlighed fra to til flere personer med splinternyt køkken, badeværelse og lækker indretning, 24 timers concierge og fri afbenyttelse af stedets faciliteter. Det koster måske en anelse mere at leje en hotellejlighed, til gengæld opnåes mere privatliv også.  

1 kommentar:

Kisser sagde ...

Åh, der var godt, og det var godt.
Hva me aviserne????
London calling - soon Again???????????
En fantastisk oplevelse på mange områder.
Sigh and OMG