1. august 2014

Strikkefestival, ligestilling og alt det andet

Christel Seyfarth afholder jo Fanø strikkefestival hvert år, og det er snart ved at være omkring den tid igen.
Jeg var med på en af de allerførste strikkefestivaller både på workshop og garnshopping. Overnatningen var i vores egen campingvogn et sted i Jylland. Ikke indkvartering på øen, som der jo ellers er så rig mulighed for.
Flot initiativ hun har lavet der for strikkekulturen i Danmark.
Sidste år havde man som ægtemand og tilhørende børn gratis adgang til diverse fornøjelser, dog ikke workshops. De strikkende hustruer skulle betale for indgang/adgang. Det er åbenbart faldet nogle for brystet, for festivalen er meldt til ligestillingsrådet!
En anden ting, som man også skal være opmærksom på, er, at man skal have et adgangsbånd/fungerende entrebillet til diverse udstillinger, bazarer mv. Og dette er ikke inkluderet i det obligatoriske administrationsgebyr.
Dette er så en nyere foranstaltning, og man kan så vurdere, om det er en pengemaskine eller ej...

Et forholdsvist nyt tiltag i DK er, at der er strikkefestival på Bornholm og på Storebælt camping med tilhørende workshops. Måske kan det være et alternativ.
Og som Bente har gjort så fint opmærksom på, så er der også Brande strikkefestival. Tjek det endelig ud, det ser spændende ud.

2 kommentarer:

bente sagde ...

hej. Jeg vil lige gøre lidt reklame for vores strikkefetival i Brande, sidste gang var den meget velbesøgt og med mange workshops. Du kan gå ind på brandestrik.dk
og se udstillerne. Mh til pengemaskinen på Fanø er jeg ikke i tvivl - og derfor kunne jeg ikke drømme om at komme. mvh Bente

Zette sagde ...

Tak for oplysningen.