24. november 2015

Vinteren 2015

Vi fik så rigeligt mængder sne, at det lå helt op til nabohegnet på 90 cm.
Det var ikke sjovt for nogle af drengene, for sneen var næsten stivfrossen, så gemalen ryddede små stier, så de kunne besørge. Gåture var der ingen af overhovedet hele sidste søndag, for vi kunne ikke komme frem overhovedet.
Heldigvis er sneen smeltet, så nu bliver der pisket rundt i sneen (Kenzo, 4 måneder), mens Felix på snart 11 år tager den mere adstadigt.
Vi smed et par knuder i brændeovnen, hyggede med et par hjemmegjorte boller og lidt hæklerier, mens begge drenge blev aktiveret mentalt af diverse legeting som Kong Genius Leo og Mike, Rullerør, sporsøgning mv.
Søndag formiddag besluttede vores 4 år gammel vaskemaskine at gå i stykker. Vandvarmeren gik mandag aften. Fryseren for en måned siden og campingvognen er kørt til ekstraservice (gratis på garantien), men afventer reservedele. Den var ellers kørt i vinterhi.
Så mandag aften blev ny vaskemaskine installeret, en meget dygtig vvs´er stod her tirsdag formiddag og fixede varmtvandsbeholderen midlertidig. Fryseren blev skiftet ud dagen efter den gamles sidste suk.
Torsdag får vi installeret solvarmeanlæg - og måske en ny varmtvandsbeholder, der kan kobles op på solvarmeanlægget.
Det værste af det hele er, at jeg har fået leveret det forkerte garn til min nye trøje. Jeg venter stadig på pakken...

1 kommentar:

Lea sagde ...

Så fint med sne, godt i ikke behøvet at gå ud. Ja, det er som om hvidevarer kan tale sammen og blive enig om, at stoppe med at fungere samtidigt. Her på Lolland fik vi slet ikke sne.