16. december 2015

Forandringer

Vi besluttede i foråret at få gjort noget ved vores gamle trætte tag, så vi engagerede en firma til at rense og male det. Vi fik i samme ombæring malet skorstenen, så den matcher til taget.
Flot er det blevet, dygtige håndværkere.
Fordi vi er sådan lidt 68´er-inspireret med vindmølleenergi, spar på vandet og lyset, sortér affaldet korrekt mv. har vi så valgt at få solceller op på vores flotte tag.
Igen engagerer vi et firma til at komme og sætte anlægget op. 2 gange har de været her for at sætte det op, og er kørt hver gang kort efter, fordi vores tagflade ikke er stort nok, der er luftventiler til underisolering mv. og blablabla.
I stedet har en tømmermester med speciale i den slags konstruktion fundet ud af, at de vil pille 3 rækker tagplader af, påmontere en tværgående lægte og så selve solcellerne under de nymonterede tagplader...Anstrengt ansigtsudtryk iagttages her.
Jeg har rettet henvendelse til en smart person, som er uddannet tømrer, har haft sit eget tømrerfirma i mange år for at høre vedkommendes mening bare fordi...
Ps. Huset er ved at blive totalt renoveret fra kælder til kvist, så bryggers og badeværelse i stueetage står for skud i det nye år. VVS-firmaet med speciale i den hele løsning har vi allerede valgt, eftersom de fiksede vores ensuite-badeværelse på 1. sal.

Ingen kommentarer: