25. marts 2018

Hunde, børn og hygge.

2 mini-skud på stammen  (4 og 2 måneder gamle Nanna og Milan), 2 dejlige hunde (Kenzo og Lulu) og en hulens stak mennesker fra flere generationer samlet til fornøjligheder hos min mor.
Samtalen driblede henover bordet, de små snakkede med i form af knirkelyde eller sad bare med ved bordet. Nannapigen var overtræt, så bedster tog over. Milan blev bare lagt i liften. Godnat!
Kenzo fik sele på, og han træder straks i karakter som servicehund. Vi har altid hans transportable stof boks med, så han kan være i fred, hvis han ønsker det...små børn har meget nemt ved at forstå, at hunden skal være i fred, når hunden er i boksen...nogle gange ender det med at hunden sover på gulvet, mens børnene bruger boksen som legehus indenfor -)))
Lulu er en overvægtig lille fransk bulldog med en svær hudallergi, uden halsbånd og en rigtig sød hund uden nogen form for opdragelse...hvilket falder tilbage på ejerne. Udtryk fra ejeren som dum og uintelligent om hunden faldt flere gange. Jeg sydede, men holdt tand for tunge.
På under to sekunder havde vi kontakt med fokusøvelse og sit med håndtegn - med tilladelse fra ejeren.
2 hunde i samme hus, hvor der er mange mennesker og babyer er nogo i min optik, så Kenzo fik ordren boks, og smut så lå han i boksen og sov. Lulu rendte rundt og legede med Kenzos legetøj.
Sikke en fest hun havde.
Skulle de af med Lulu, så flyttede hun ind her hos os uden problemer. Hunde skal være forkælet, velopdragne og nusses hver eneste dag!!!

Ingen kommentarer: