6. maj 2018

Bryllyp og med alt til faget hørendeMin kusine sagde ja i en romantisk gammel landsbykirke til hendes livs udkårne.
Bagefter kørte vi til gården, hvor festivitasen skulle foregå.
Gården er ejet af brudens mor og stedfar. Hele den ene længe er lavet til selskabslokale/cafe/hyggeområde og muligvis gårdbutik på et tidspunkt.
Plads var der rigeligt af, men vi indtog heldigvis drinks mv. ude i den store parklignende have med udsigt til marker, vand og et 18-hullers golfbane.
Solen bagte ned over os. Så herligt.
Senere fik vi så fin mad - naturligvis lavet af en særdeles dygtig kok.
Bruden elsker håndstrikkede klude til køkkenet, men er ikke selv så kreativ, så da det var kommet mig for øre, fik jeg sat ind i pindene og fik hentet noget gråt garn ned fra hylderne.
Jeg strikkede også et par hvide i en lidt større størrelse sammen med et pænt gæstehåndklæde, hvilket også kan bruges til deres lille søn på 3 måneder. Det vakte i hvertfald lykke.
Brudeparret fik en ordentlig ladning gaver fra os, selv godbidder til deres skønne franske bulldog var der. (Hun var også med til festen.)
Desværre var der et lidt kedeligt udfald, for nogle af de lidt yngre gæster  - på 30 - 35 år - mente, at de var på den lokale bæverding, så de drak tæt og godt. Manerer var der vist ikke så meget af, og der blev råbt højt, klappet i bordet mv. Ubehageligt for os andre, der gerne ville tale sammen på tværs af bordet.
DJ spillede god musik, men en anelse for højt, så samtalerne døde hurtigt ud. Lidt øv, for mange af gæsterne har vi kendt i mange år, og det er altid sjovt at følge med i hinandens liv.

Ingen kommentarer: