14. juli 2019

Østersøparkens camping på smukke Falster.






Selve campingpladsen er en 3*, og lever op til at være en 3*. Hverken mere eller mindre.
Så vidt jeg har sporet mig frem til, er det en plads, som i tidligere tider var tilknyttet FDM og deres standarder = god stil.
Toiletterne var SUPERrene, køkken og vaskefaciliteter var af ret imponerende standard.
Kunst og de indendørs forkælelser i form af små planteopsatser, skostativ (nul sko i hele badeområdet, yah) og helkropsspejl mv. var endnu et plus.
Små ting som bede, specielt omkring den flotte KOI-dam, trængte til en kærlig hånd, ligeledes var der også et par skønhedsfejl  hist og her, men tydeligt at se, at lejrchefparret gør alt for at udrette mirakler.
Faktisk var folk også ret hjælpsomme.
Helt klart ikke sidste gang, at vi kommer der. Smuk natur og supervenlige mennesker. Ca 1½ km derfra ligger der også en købmand, hvortil der er tilknyttet en meget veludstyret garnbutik. Hmmm!!!
---
Åbenbart var der i tidernes morgen en offentlig vej (lukket med bom for al kørende trafik) til stranden tillige med et kæmpeareal. Dette indgår nu som en del af selve campingpladsen.
Mange sommerhusgæster mv. benyttede sig af netop denne vej, og blev observeret luftende hunde på pladsen uden at samle op. Det er i min bog så uforskammet en opførsel!!!
Hvis du kigger i mit næste indlæg, kan du tydeligt se, hvor man kan lufte hunde.
4 km fra pladsen er der ligeledes en hundeskov.

Ingen kommentarer: